sâmbătă, 14 februarie 2009

Minciunile din ziare

In data de 13 februarie 2009 presa din Iaşi a relatat despre trimiterea in judecata a profesorului Dorin Popa, care a ucis in anul 2004 un tanar de 21 de ani pe trecerea de pietoni. Asa cum au invatat ziaristii sa faca presa de la altii, nici un membru al familiei Bazga nu a fost contactat pentru a ise cere parerea sau opinia. Au aparut insiruiri de cuvinte din care reiese ca Dorin Popa este nevinovat iar partea civila trebuie sa se constituie pentru eventuale daune.

Mai mult de atat, avocata Geanina Porosnicu, care nu a facut nimic in acest caz pana acum, poate s-a mai uitat de vreo doua ori prin dosar, are pretentia ca noi, familia Bazga sa-i mai dam alti bani pe langa cei 1000 de euro pentru care nu a facut nimic. Îi sfătuiesc pe cei care citesc acest blog să se ferească de această avocată despre care aflu că duce o viaţă de prinţesă de pe urma banilor incasati fara motiv pe baza unui contract în care nu-şi îndeplineşte obligaţiile. Rusine Baroului Iasi că are astfel de avocaţi. Rusine!!!!!!!

In acest caz se poate face lumina doar daca in dosar va apărea caseta cu filmul din sera accidentului, atât cea de la firma Gip Est cât şi cea de la Politia Rutiera. Presupunem că după un accident rutier sunt facute anchete, se filmează, se iau probe biologice, se iau declaraţii ale martorilor etc. Unde sunt aceste probe? Politia Rutiera, Procuratura şi cei care au realizat expertiza si-au schimbat deciziile în functie de câţi bani au primit de la Dorin Popa. Martorul Laur Constantin, a recunoscut că Dorin Popa era beat. Cum pot scrie fara nici o probă cei de la Ziarul de Iaşi că ucigasul nu consumase bauturi alcoolice? De ce nu se intreaba daca e adevarat ce spun anchetatorii? Care anchetatori? Cei care au schimbat declaraţiile martorilor ameninţaţi in funcţie de pilele si banii lui Dorin Popa? Pe acest blog sunt aproape toate declaraţiile de presă ale prof. Dorin Popa. Pentru că uită să-şi ia lecitina la timp aceste declaraţii se contrazic, postând în victimă.





Niciun comentariu: