joi, 29 mai 2008

Trecere de pietoni mutata, dupa accidentul produs de Dorin Popa

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul in urma caruia a murit Bazga Cristi Constantin a fost mutata si ingustata spre iesirea din Iasi. Mai mult pentru a se creea mai multa confuzie in cazul in care s-ar face o noua expertiza, statia de autobuz a fost mutata dupa trecerea de pietoni. Soferul de pe maxi taxi, nu ar fi avut cum sa vada accidentul in conditiile in care ar fi oprit dupa trecerea de pietoni. Urmele fostei treceri de pietoni au fost bine ascunse in urma asfaltarii. Mutarea zebrei a produs confuzie, astfel ca procurorul de caz a luat in calcul actuala zebra si nu fosta trecere de pietoni.

Bucata de bitum aplicata peste asfalt arata unde era vechea trecere de pietoni.
Semnul de circulatie "statie de autobuz" nu se afla pe stalpul din imagine. El era amplasat pe stalpul urmator spre iesirea din Iasi.
Maxi-taxi opreste acum dupa trecerea de pietoni.





opinie pietoni

Un comentariu:

utilizator spunea...

Toata stima si respectul pentru dumneavoastra. Nu generalizam. In cazul nostru, avocata Gianian Porosnicu n-a facut la fel. Cu cat se tergirveseaza un caz cu atat are pretentii mai mari. Uitati-va pe contract si vedeti ca pentru doua plangeri la procuror a luat 1000 de euro.