joi, 12 martie 2009

Curtea de Apel Iasi ne-a raspuns

La sesizarea dvs. înaintată acestei instituţii vă comunicăm că dosarul dvs. este înregistrat pe rolul Judecătoriei Iaşi sub nr. 3313/245/2009 , cu termen de judecată fixat la data de 26.03.2009 , când aveţi posibilitatea de a vă prezenta în faţa completului de judecată pentru a vă formula pretenţiile în calitate de parte vătămată şi totodată aveţi posibilitatea de a vă constitui parte civilă pentru daunele suferite .
Cu privire la faptul că nu sunteţi în măsură de a mai susţine cheltuielile necesare judecăţii vă comunicăm ca potrivit Ordonanţei de urgenţă nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar , aveţi posibilitatea de a formula , în faţa completului de judecată cereri privin acordarea ajutorului public judiciar sub diferite forme , astfel: puteţi solicita scutirea la plata onorariilor de avocat chiar în situaţia în care aveţi un avocat ales, puteţi solicita scutirea la plata oricăror expertize necesară administrării cauzei, etc.
Cu privire la d-na av. Poroşnicu Geanina vă comunicăm că avocaţii sunt liberi profesionişti nu sunt subordonaţi conducerilor administrative ale instanţelor de judecată, ci numai organizaţiilor lor profesionale , respectiv Baroului Iaşi, şi bineînţeles legilor civile sau penale ale acestui stat ca orice cetăţean.
Prim grefier,
Băjenaru Corina

Niciun comentariu: