luni, 21 aprilie 2008

Dorin Popa pozeaza in martor

Dorin Popa a postat un comentariu la clipul "Vrem dreptate" de pe Youtube. Sub usernameul
simferopol44 cel care l-a ucis pe Cristian Bazga in 2004 a pozat intr-un martor care a vazut accidentul. Suntem intrigati de nerusinarea de care da dovada domnul Popa. Ceea ce afirma in continuare Popa nu are nici o farama de adevar. Il rog inca o data pe Popa sa se uite peste expertizele postate pe acest blog. Se contrazic. Il instiintam pe aceasta cale pe criminal ca firma Gip Est nu a vrut sa puna la dispozitie caseta care a surprins accidentul pentru ca "noi am crezut ca vine sa se impace cu dumneavoastra doamna Bazga". Este revoltator sa auzim asa ceva. Dar avem convingerea ca totul va iesi la iveala, iar domnul Popa va plati atat pentru fapta sa cat si pentru calomniile indreptate asupra Gabrielei Bazga.

Mai jos am postat comentariul integral ce apare pe youtube


A fost doar un accident nefericit, baiatul nu s-a asigurat si a tasnit in fata masinii vrand sa ajunga la un microbuz de pe partea cealalta a drumului - Dorin Popa n-a mai avut ce face, a franat brusc dar baiatul a fost lovit.
Stiu ca Dorin l-a dus personal cu masina pe baiat la spital, si cand l-a lasat acolo acela mergea pe picioarele lui.
Exista accidente care pur si simplu nu pot fi evitate si din pacate astfel de nenorociri se intampla - insa aici nu soferul a fost vinovat.

Raspunsul nostru este mai jos. Ne-am facut ca ploua si ca nu ne dam seama de cine este acest simferopol44.

De unde stii ca baiatul era pe picioarele lui? Cum poate un om dezmembrat sa fie pe picioarele lui? De ce nu ti-ai facut un username cu numele dorin popa? Ti-e frica? Te dai drept un oarecare martor? Da. Au fost martori care au vazut ceea ce ati spus dvs. domnule Dorin Popa. Acesti martori au fost platiti de dvs. Voi lasa acest comentariu pentru a arata astfel cat de ipocrit puteti fi domnule Dorin Popa. Va promit ca vom publica toate comentariile dvs. oricand pentru a arata tuturor ca suntem transparenti si maturi. Stim ca nu va pasa de durerea noastra, stim ca nu va pasa de ceea ce s-a intamplat in seara accidentului, stim ca nu sunteti in deplinatatea mintala, dar mai stim un singur lucru: VREM SA NI SE FACA DREPTATE!!! Nu ne lasam batuti domnule profesor. Nu suntem niste aruncaturi din plebea de jos. Nu! Suntem cetateni ai aceste tari numita Romania, care face parte din Uniunea Europeana si NATO si la fel ca si dvs. avem aceleasi drepturi. Ar fi fost bine sa aveti imunitate in calitate de profesor universitar dar din pacate legea nu acorda asa ceva. Pentru ca cei cu imunitate n-au nevoie de lege. Avem vinovati dar fara sa avem si condamnati. In cazul dvs. va garantez ca legea isi va spune cuvantul. Va amintesc inca o data ca nu renuntam. Am facut prea multe sacrificii si vom mai face. Cu respect,

familia Bazga.

Niciun comentariu: