marți, 10 mai 2011

Plângere către Tribunalul Iaşi

Domnule Preşedinte al Tribunalului Iaşi


Subsemnata Bâzgă Gabrela domiciliată pe str. Măgurii nr.7, bl. 620, sc. B, et. 4, ap.16, Iaşi, în calitate de parte civilă în Dosarul 3313.2/245/2009, înaintez această plângere împotriva Firmei GIP EST din Iaşi. Fiul meu, Bâzgă Cristi Constantin, care a fost ucis pe trecerea de pietoni în luna decembrie a anului 2004, a fost angajat la această firmă. Firma GIP EST deţine caseta video care a surprins accidentul de acum şapte ani. Menţionez că la dosar există fotografii care arată locul unde a fost amplasată această cameră.

Firma Gip Este este părtinitoare la acest incident pentru că deţine o probă pe care nu a dorit să o înainteze la Dosar. Această casetă a fost solicitată de mai multe ori de avocata Bordică Luminiţa. De aceea, Vă rog să fie trasă la răspundere această firmă şi să ne despăgubească în funcţie de culpabilitate.

Menţionez faptul că la acea vreme, firma Gip Est avea montate două camere de supraveghere la Spitalul Socola. În acest sens doresc să solicit înregistrările de la ambele camere: o cameră de supraveghere a fost montată la poarta spitalului iar altă cameră a fost montată în copacul (care a fost tăiat între timp) de pe aleea principală, la 100 de metri de poarta unităţii.

Niciun comentariu: